Vogana: secretul spaniol pentru o petrecere in style

Luna aceasta, alături de invitata specială a blogului dreamingof.net, Begoña Magraner, facem o incursiune în lumea fashionable & cool a mărcii Vogana. N-ați auzit încă de ea? Ei bine, aruncați doar un ochi pe fotografiile de la Feria de Sevilla – un eveniment anual care adună cele mai stilate socialites din întreaga Spanie și o să vedeți acolo că toată lumea – da, chiar toată lumea – poartă măcar o piesă marca Vogana! 

**** #FashionTrend #Espanol

Para la versión en español, vaya al final del artículo!

Practic, am putea spune, fără să greșim, că nu există nuntă, eveniment cu pretenții sau festivitate importantă în Spania la care invitatele să nu poarte piese semnate Vogana. Cu o puternică influență andaluză, Vogana este una dintre mărcile preferate de către invitatele la Feria de Sevilla, un eveniment anual care se desfășoară în fiecare an, în luna aprilie.

Piesele sunt disponibile online, pe www.vogana.es. Instagram – @voganacollection.
Dacă vreți să intrați în atmosfera Feria de Sevilla, citiți aici despre ce poartă, ce etalează și care sunt cele mai iubite mărci ale spanioloaicelor care participă. Evident, Vogana e una dintre ele. 

Cum a început totul?

Brandul spaniol și-a lansat prima colecție în 2018 (o colecție capsulă fusese trimisă pe piață cu puțin timp înainte pentru a testa disponibilitatea și gustul cumpărătorilor). Însă ideea acestor haine superbe nu a apărut peste nopate: fondatoarea și directoarea creativă a brandului, Carmen de la Puerta, avea deja în minte foarte clar conturate tiparele și modelele pe care și le dorea transpuse în realitate sub marca ei; nimic de mirare aici, de vreme ce ea a trăit toată viața între ace și fire, înconjurată de modă și artă. Principiile ei fundamentale au fost clare: accentul se pune pe calitate și inovație, modelele sunt inspirate de femeile puternice, cu personalitate și de marile designere, iar mai presus de toate este aplicată amprenta personală a creatoarei, cu influențe puternice andaluze. 

Și, uitându-ne la colecții, putem spune, fără să greșim, că amprenta andaluză se vede în toate piesele Vogana, fie ele rochii, costume, bluze sau fuste, confecționate integral în Spania. Dar, odată cu aceasta, în fiecare colecție designerul își adaugă și propria semnătură: drapaje, mâneci voluminoase și centuri care marchează o siluetă sofisticată. Și extrem de feminină. 

Despre piesele brandului putem spune că…

… se vând în cea mai mare parte online, pe www.vogana.es, dar și în diferite spații temporare în care designerul mărcii își poate cunoaște clientele. Chiar dacă nu are un spațiu fizic dedicat, marca spaniolă oferă un serviciu de consultanță pentru cumpărături, retururi sau schimbări de mărime. 

… prețurile se situează undeva sub 280 de euro, ceea ce le face accesibile, având în vedere calitatea materialelor și designul spectaculos, unic, care poate transforma pe oricine într-o apartiție la o nuntă sau un eveniment sofisticat. Și asta fără frica de a vedea pe cineva care poartă o piesă identică cu a ta! 

… nu uitați că, la nunțile din Spania, femeile poartă mereu o pălărie sau cel puțin o tocă. Iar pantofii și geanta sunt asortați. 

Para la versión en españolVogana

Foto: pagina Instagram a brandului. 

CITEȘTE ȘI:

YOU MIGHT ALSO LIKE