IQ Collection: brandul spaniol care a cucerit lumea modei

Articolul spaniol al lunii vine de la Begoña Magraner și este despre un brand spaniol nou-nouț, cu un nume cel puțin interesant, care a cucerit celebritățile din Spania – și vorbim aici despre regina Letizia sau despre influencerii de modă María Fernández Rubíes sau María García de Jaime. Faceți cunoștință cu IQ Collection.  

Para la versión en español, vaya al final del artículo!

Click aici pentru a vedea mai multe produse – https://theiqcollection.com/. Instagram – @theiqcollection

În spatele mărcii stă un personaj frecvent întâlnit în paginile mondene – aristocrata de origine andaluză Inés Domecq – al cărei stil vestimentar făcea, chiar și înainte de 2020, deliciul revistelor de modă. În 2020 Inés Domecq își lansează propria companie de haine, IQ Collection, iar produsele acesteia, purtând o vădită amprentă personală a stilului său, fac pur și simplu senzație pe Instagram.

Regina Letizia & Inés Domecq

Zeci de influenceri, vedete, actrițe, toate sunt cucerite de piesele IQ Collection care, în scurt timp, ajung să facă parte și din garderoba regală spaniolă. Astfel, la târgul de turism Fitur 2021 (organizat în fiecare an la Madrid), regina Spaniei apare într-o salopetă albă cu volane, super-chic, semnată IQ Collection. Imaginea ei este preluată rapid de toate revistele de modă iar brandul e rapid un nume pe buzele tuturor. 

IQ Collection (pentru care Inés Domecq este asociată cu Virginia Pozo) înseamnă, ca identitate, volane, gulere interesante și imprimeuri în carouri vichy. Dar și dungi și influențe marinărești adaptate în stilul propriu. Piesele iconice ale brandului, inspirate de formele arhitecturale preferate ale celor două din nordul și sudul Spaniei includ însă mai ales rochii lungi, cu croieli structurate, dar și bluze feminine cu umeri bine marcați și pantaloni evazați.

Para la versión en españolThe IQ Collection espanol

Foto: pagina Facebook a brandului.

CITEȘTE ȘI:

YOU MIGHT ALSO LIKE