Guest writer Dana Sota: cele mai bune serumuri

Ce produse alegi pentru o rutină de skincare care să dureze? Dana Sota, the beauty writer, spune că… 

Daca m-ar pune cineva sa aleg un singur produs de ingrijire, fara nici un fel de retinere as spune: serumul de fata. (nu pun la socoteala produsul cu SFP, pe care il consider cel mai bun anti-age, no matter what!)

Asadar, serumul, acest fluid ultra-pretios, super-concentrat si incarcat cu tot felul de bunatati, care, datorita texturii foarte fluide, de multe ori chiar apoase, patrunde rapid in piele, poate face diferenta intre un ten ingrijit si unul de-a dreptul superb.

Aplicarea se face imediat dupa lotiunea tonica si mereu inainte de crema hidratanta/reparatoare. Sunt anumite texturi mai pline care nu necesita neaparat crema de dupa, cel putin eu nu o folosesc mereu in ritualul de dimineata. Seara insa, dupa serum, adaug un fluid sau crema de noapte. Cel mai bine este sa faceti cum simtiti, ascutati-va pielea, pentru ca va spune exact ce-i trebuie.

Serumurile se aplica cu zgarcenie, doar cateva picaturi, care se intind bine si se maseaza pe toata fata si pe zona gatului.

Indiferent de anotimp, indiferent de tipul de ten si indiferent de varsta, serumul isi face impecabil treaba, cu conditia sa fie bine ales, adica cel potrivit fiecareia dintre noi!

READ MORE ABOUT the advice from the beauty writer… which are the best serums, here. 

READ ALSO:

My morning (body) routine

Latest feeds @alinaaliman

2 days ago
5 days ago
1 week ago
1 week ago
2 weeks ago
2 weeks ago

Latest Lifestyle

YOU MIGHT ALSO LIKE