Guest writer: Reconectare @Country Spa

Prietena mea, Dana Sota, știe cele mai bune locuri din oraș pentru  beauty treatments și cele mai cool Spa unde îmi pot recăpăta energia pierdută. Așadar, ascultați ce spune despre cel mai nou loc deschis în București…

Povestea spune ca Dumnezeu a trimis un inger la toate plantele, sa le intrebe cum vor sa arate. Numai ca papadia nu stia cum dorea sa fie si ingerul i-a mai lasat o zi sa se gandeasca. In ziua aceea, papadia, rugandu-se, a dat cu ochii de soare si s-a hotarat sa arate ca el , sa fie galbena si frumoasa. Apoi a vazut luna si s-a razgandit. Vroia sa arate ca ea. Sa fie alba, rotunda si frumoasa. Apoi a vazut si stelele si i-au placut si acelea. Cand a venit ingerul nu stia ce sa-i spuna: dorinta ei era sa fie ca soarele, ca luna, ca stelele. Dar Dumnezeu i-a inteles dorinta. De aceea, papadia este la inceput galbena ca soarele, apoi alba si rotunda ca luna si daca sufli peste ea se imprastie precum stelele.

uleiuri dana sota country spa
Country Spa acest loc sub soare, inconjurat de natura, scaldat de razele lunii si luminat de stelele noptii, a ales ca simbol papadia. Este locul unde poti sa-ti doresti mai mult si dorinta iti este indeplinita, sa visezi mai departe, si visul sa devina realitate. Este refugiul de care avem cu totii nevoie.

Relax, try some wellness therapies, some beauty procedures, enjoy the silence by the lake and… wait for the best surprises (a boutique hotel included!) @Country Spa.

READ THE ENTIRE STORY on www.danasota.com 

READ ALSO:

https://www.dreamingof.net/top-9-the-best-eye-creams/

 

TAGS:

YOU MIGHT ALSO LIKE