Guest writer: 7 Beauty Trends în 2017

Ce e hot? Ce e out? Trendurile de modă pentru SS17 nu sunt atât de simple: de la printuri tropicale la lookuri athleisure, de la haine minimaliste la concepte eco-sustainable… Care sunt însă trendurile în beauty pentru 2017? Aruncă un ochi aici și ascult-o pe Dana Sota. 

“M-am gandit ca la acest inceput de 2017, primul articol sa fie despre aspiratiile acestui an, catre ce se indreapta sectorul Beauty si care sunt cuvintele cheie pe care le vom folosi in cautarile noastre.

Ca in toate domeniile, si in beauty se intampla lucruri, sunt trend-uri care vin si pleaca, dar si unele care se instaleaza pentru ani buni, pentru ca isi dovedesc eficienta si sunt iubite, atat de beauty addicts cat si de publicul larg.

Si nu vorbesc neaparat de make-up, care se schimba in functie de moda, ci de tot ce tine de acest domeniu, de la ingrijire pana la branduri inovatoare, despre care urmeaza sa mai auzim, cu siguranta.

Dupa mult research si multe intrebari puse celor care “dau tonul” in industrie, iata care sunt cele mai hottendinte ale anului 2017 !

READ THE REST OF THE ARTICLE on www.danasota.com 

Photography: (c) CHANEL backstage

YOU MIGHT ALSO LIKE