Guest writer: Lipstick Jungle

Uneori, mi-e foarte greu să aleg un ruj care să îmi placă. Am momente în care roșul pasional pare că îmi vine bine. Apoi, pentru o lungă perioadă de timp, trec la nuanțe nude. Momentan, sunt undeva captivă între preferințe – parcă aș vrea să încerc o textură mată și un ruj de culoare vinului dar parcă aș rămâne totuși fidelă bejului glossy. 

Așa că, pentru că aveam nevoie de un specialist care să mă ajute să mă decid, am invitat-o pe Dana Sota Dana Sota (www.danasota.com) să mă ajute să caut răspunsul. Și să nu mă lase să mă pierd în… the lipstick jungle.

Dana Sota lipstick

Rujul este acel produs de make-up care nu trebuie sa lipseasca nici unei femei. Din punctul meu de vedere, este chintesenta feminitatii …  ma refer la make-up, fireste. Parca atunci cand aplici un ruj pe buze, iti schimbi si atitudinea, nu numai look-ul.

Un ruj rosu si mat, vesnic in trend, va fi mereu purtat de femei puternice (sau care vor sa para, cel putin), unul roz lucios si transparent ne duce cu gandul la romantism, iar unul nude, la naturalete si simplitate.

Buzele date cu o anumita culoare de ruj exprima, cu sau fara voie, starea noastra de spirit; este de preferat sa asortam rujul tinutei, care sa exprime si ea acelesi lucru, la unison.

Inainte sa plec in vacanta, am facut o selectie a celor mai cool rujuri, de fapt culori si nuante, si am facut un scurt filmulet pentru exemplificare!

READ THE REST OF THE ARTICLE ON… www.danasota.com.

Photography: pixabay.com 

YOU MIGHT ALSO LIKE