Momentul meu Lady Gaga din colecția lui Alexandru Manuel Pop 

Atunci când cobori într-un hol de hotel îmbrăcată ca Lady Gaga, în mijlocul zilei, și în loc să vezi zâmbete ironice ai parte de poze de paparazzi din partea colegilor jurnaliști, editori de modă și bloggeri… se cheamă că ceva, ceva ai îmbrăcat bine. Și că, până la urmă, piesele vestimentare văzute cu o seară în urmă pe catwalk, la Gala UAD 2018, semnate Alexandru Manuel Pop, au parte de aplauze și la scenă deschisă, în viața reală. 

ENGLISH VERSION OF THE INTERVIEW – HERE. 

alexandru manuel pop collection 2018

Pentru că, nu-i așa, Alexandru Manuel Pop (a cărui ținută am încercat-o pentru aceste superbe fotografii) ar fi putut, la fel de bine, să nu mai părăsească scena Galei UAD 2018. Și asta pentru că “The virAGOs”, colecția lui de absolvire, a câștigat deopotrivă premiile și aplauzele publicului. “Am muncit mult la colecția asta. Fiecare detaliu, fiecare cusătură, fiecare piesă în parte a avut nevoie de ore și ore de muncă”, îmi spune tânărul designer Alexandru Manuel Pop. Recunosc cinstit, viața de vedetă nu e pentru mine: prea multe blizturi și prea multe momente pe tocuri. Prefer creionul și hârtia (oarecum virtuale) și momentele acelea speciale în care descopăr, alături de un designer la început de drum, ce-i place, ce îl inspiră. Și, mai ales, să-l descopăr, peste ani, în rândul celor care au lăsat o amprentă serioasă în moda românească. 

alexandru manuel pop viragos

Îl găsi pe… Instagram @alexandrumanuelpop & on Facebook @Alexandru Manuel Pop. Curând, creațiile sale vor fi disponibile pe www.molecule-f.com (el e câștigătorul premiului oferit de Molecule-F la Gala UAD 2018 – http://www.uad.ro.)

alexandru manuel pop details

alexandru manuel pop details gala uad 2018

Călătoria ta în lumea modei a început… atunci când am descoperit muzica lui Lady Gaga. 

Colecția ta de absolvire este despre… mișcarea feministă. 

Dacă ar apărea într-o revistă (ziar) titltul despre colecția ta ar fi… “Modă cu un scop precis”.

Cel mai greu moment, ca tânăr designer a fost, până acum… să fac lucrurile să fie din ce în ce mai bune, să mă autodepășesc și să dovedesc că am fost serios atunci când am ales o carieră în modă. 

Fashion icon-ul absolut ar fi… Lady Gaga & Grace Jones. 

alexandru manuel pop 2018 gala UAD

Ți-ar plăcea ca piesa ta semnătură să fie, în viitor… piesele structurate, cu multe detalii. 

Pe moodboardul tău vom găsi… New York, filmul “Funny Face” și o operă de artă de la Pablo Picasso sau Salvador Dali.

Designerul pe care l-ai invita la cafea și i-ai cere un sfat ar fi… Alexander McQueen. 

Ce urmează pentru tine? Să continui să promovez colecția “The virAGOS” și să îmi iau diploma de master în fashion design. 

viragos alexandru manuel pop

alina aliman alexandru manuel pop

Alina Aliman & Alexandru Manuel Pop

Foto: Paul Țuț (Paul Photograhy)  / courtesy of UAD GALA, Lucian Broscățean. Many thanks to Hotel Platinia https://hotelplatinia.ro. 

CITEȘTE ȘI:

O poveste Neo Pop Art cu designerul Evelyne Lörincz

Latest feeds @alinaaliman

3 hours ago
3 days ago
5 days ago
1 week ago
1 week ago
2 weeks ago

Latest Lifestyle

YOU MIGHT ALSO LIKE