Fashion haos: interviu cu designerul brandului Chaotic 

Mirela Neguț e prietenoasă și caldă. Am zâmbit, am probat haine, am vorbit despre orice, de la pisici la haute-couture, de la știri TV la școli de modă. Dar cel mai mult despre businessul ei, Chaotic.

ENGLISH version of the interview – HERE. 

Creațiile Chaotic pot fi descoperite în Molecule F Concept Store, Etaj I, Promenada Mall, pe site-ul oficial www.chaotic.ro și în curând pe www.molecule-f.com.

chaotic detail

De ce Chaotic?
Pentru că nici eu nu mă încadrez niciodată în tiparele obișnuite, în standarde, nici nu respect toate regulile. Haotic cumva, îmi place să explorez lucruri, să mă uit la ele din diferite unghiuri și să caut înțelesul lucrurilor în tot haosul care le înconjoară.

Prima ta întâlnire cu lumea modei a fost…
Am iubit moda dintotdeauna, mi-a plăcut mereu să combin texturi, culori, modele și să-mi creez propriul meu stil, însă doar recent am avut curaj să ies să-mi prezint viziunea mea asupra modei. Prietenii mei mă încurajează de ani buni să fac ceva cu creativitatea și curiozitatea pe care le am pentru modă. Așa că, într-un final, a apărut brandul Chaotic.

chaotic mirror

Prima piesă pe care ai făcut-o pentru brandul Chaotic a fost…
… QUILTED SNAIL VEST.

Materialele cu care îți place să lucrezi sunt…
Cred că pot găsi ceva interesant în țesătură și textura fiecărui material în parte, prin urmare cred că nu am un favorit. Și de aceea prima mea colecție e realizată dintr-un mix de mai multe țesături. Îmi place să experimentez.

Cele 5 old school items care te inspiră sunt…
… corsetele, clutch-urile și inelele masive.

Dacă ai avea resurse nelimitate, colecția Chaotic perfect ar arată cam așa… (materiale, forme, muzică, orașul în care ai prezenta-o) 

Am vise foarte mari, însă îmi dau seama că trebuie să fiu și realistă câteodată și să fac tot ce pot cu resursele pe care le am. Îmi plac lookurile extravaganet și eclectice, însă nu cred că trebuie să fiu în Paris sau New York că să-mi îndeplinesc visul. Prima mea colecție e deja o realizare foarte mare pentru mine și o să las lucrurile să se meargă natural.

chaotic metallic dress

Cea mai mare provocare pentru un designer în ziua de astăzi este…
Cred că designerii au de-a face cu mai multe încercări. Pentru mine, în acest moment, cea mai mare provocare este să construiesc brandul Chaotic așa cum mi l-am imaginat: un brand puternic, inovativ și apreciat de către clienți.

Avem nevoie de modă în viața noastră pentru că…
Pentru că are puterea de a le reda oamenilor încrederea în ei și de a-i ajută să se exprime așa cum simt, cum sunt cu adevărat. Așa am văzut eu mereu moda și acesta este și principiul din spatele brandului Chaotic – că dă putere femeilor și le face să se prețuiască tot mai mult.

Ce urmează?
O mulțime de idei, de muncă, de creștere.

Despre Mirela ar trebui să știm…
Că nu stau locului, niciodată.

chaotic mirela negut

Mirela Neguț & Alina Aliman

Foto: Daniel Păduraru

CITEȘTE ȘI:

Agnes (Keszeg) și țara minunată din oglindă

YOU MIGHT ALSO LIKE