A fi elegantă: atributul perfect al genților atribut 

Îmi plac surprizele. Sau, cel puțîn, atunci când vine vorba despre descoperirea unor noi branduri și noi designeri. Și am fost cu adevărat surprinsă când am pus mâna, pentru prima dată, pe o geantă atribut: rama din lemn și culorile simpatice m-au cucerit încă din primul moment. Prin urmare, am vrut să cunosc designerul din spatele brandului atribut și am stat de vorba cu Florina Sirman despre ideea de la care a plecat pentru a introduce lemnul în designul de genți, dar și despre provocările cu care are de-a face un tânăr designer în ziua de astăzi.

ENGLISH VERSION OF THE INTERVIEW – HERE. 

atribut bags

Gențile atribut pot fi găsite pe  www.1atribut.com, pe contul de Instagram @1atribut și în Molecule-F store (www.molecule-f.com)

Genți și lemn pentru că… 

Totul a început de la ideea de a transpune o ramă retro, metalică, într-o formă din lemn. După prima ramă, lemnul a dictat întreagă evoluție a brandului.

Călătoria ta în lumea modei a început cu…

Sunt mult mai atrasă de zona de design, sinceră să fiu. Cel mai mult sunt inspirată de obiectele de mobilier, de clădiri, de arhitectură, de structuri.

atribut

Cea mai grea încercare pentru un designer al zilelor noastre este…

La acest moment sunt singură în managementul brandului atribut, așa că mi se pare destul de provocator să acopăr toate zonele businessului: creație, branding, marketing, relația cu furnizorii. Și, încercând să păstrez un echilibru între toate aceste segmente, câteodată îmi dau seama că îmi vine greu să găsesc timpul necesar să mă gândesc, să imaginez, să creez și să îmi pun toate ideile în practică.

Cea mai recentă colecție va fi despre… 

O schimbare. Încerc să evit structurile regulate și să merg mai mult în zona formelor organice. Încă mai există un pic din rigoarea formelor structurale – am păstrat câte un triunghi din lemn ca element central al colecției.

Gențile atribut vor spune despre femeile care le vor purta… 

Vor spune că sunt curajoase, îndrăznețe și că apreciază designul. Geanta combină ea însăși ideile de design și funcționalitate. Spre exemplu, Handbag poate fi folosită pentru transportul unui laptop, așa încât este adaptată ritmului de viață al zilelor noastre.

Dacă fashion mood bord-ul tău ar fi un oraș…

Ar fi Stockholm. Sunt îndrăgostită de acoperișurile din cupru, peste care a trecut vremea, ale acestui oraș minunat.

Designerul pe care îl admiri….

Chiar dacă acum creez genți, designerul irlandez de mobilier Eilleen Grey este preferată meu. Nu doar lucrările ei, ci și întreagă ei viață. A fost o vizionară, un pionier al mișcării moderne în arhitectură.

Cel mai extravagant lucru pe care ți-ai dori să îl imaginezi ar fi…

Un obiect realizat din lemn flexibil. Nu știu dacă ar fi vorba despre un scaun, un sfeșnic. Poate fi orice obiect, o să las inspirația să mă poarte.

Avem nevoie de modă în viață noastră pentru că…

Ne hrănește sufletele. Pe amândouă: al creatorului și al celui care poartă obiectele.

atribut clutch grey

Foto: Daniel Păduraru

CITEȘTE ȘI:

Momentul meu Lady Gaga din colecția lui Alexandru Manuel Pop 

Latest feeds @alinaaliman

3 days ago
5 days ago
1 week ago
1 week ago
2 weeks ago
2 weeks ago

Latest Lifestyle

YOU MIGHT ALSO LIKE