7 Beauty Trends for 2017

January 23rd, 2017 / by / in: Friends / No responses

What is hot? What is not? The fashion trends for SS17 are not so simple: from tropical prints to athleisure looks, from minimalist clothes to eco-suistainable concepts. Which are the beauty trends for 2017? Take a look here, and listen to my friend Dana Sota.

“M-am gandit ca la acest inceput de 2017, primul articol sa fie despre aspiratiile acestui an, catre ce se indreapta sectorul Beauty si care sunt cuvintele cheie pe care le vom folosi in cautarile noastre.

Ca in toate domeniile, si in beauty se intampla lucruri, sunt trend-uri care vin si pleaca, dar si unele care se instaleaza pentru ani buni, pentru ca isi dovedesc eficienta si sunt iubite, atat de beauty addicts cat si de publicul larg.

Si nu vorbesc neaparat de make-up, care se schimba in functie de moda, ci de tot ce tine de acest domeniu, de la ingrijire pana la branduri inovatoare, despre care urmeaza sa mai auzim, cu siguranta.

Dupa mult research si multe intrebari puse celor care “dau tonul” in industrie, iata care sunt cele mai hottendinte ale anului 2017 !

READ THE REST OF THE ARTICLE on www.danasota.com 

Photography: (c) CHANEL backstage


Leave a Reply